• Trendy Paaseieren

Tijdens deze training zult u leren om diverse Paaseieren te maken. Diverse Chocolade technieken zullen hier voor worden gebruikt. Tijdens de training zullen 10 verschillende paaseieren worden gemaakt. Na afloop heeft u veel nieuwe ideeën om thuis mee aan de slag te gaan. Hierbij doorlopen we het hele proces van A tot Z. U zult tijdens deze training zelf de Paaseieren maken onder begeleiding van Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier. Tijdens de training is er natuurlijk volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Datum: 23 maart 2017

Plaats: Nieuwland-Parc 12 K te Alblasserdam

Kosten per persoon: € 200,- ex btw. (incl. lunch, resource guide en certificaat). U kunt zich opgeven via contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Glanzende Pralines

Tijdens deze training zult u leren om super glanzende vorm bonbons te maken. Hierbij doorlopen we het hele proces van A tot Z.  Het kleuren van de cacaoboter, de juiste cacaoboter, de manier van smelten, de juiste temperatuur, de manier van brushen, mouleren, vullen en sluiten. Ook zullen er diverse heerlijke vullingen worden gemaakt. Tijdens de training is er natuurlijk volop de gelegenheid om vragen te stellen.  U zult tijdens deze training zelf de bonbons maken onder begeleiding van Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier. Natuurlijk neemt u al uw zelf gemaakte bonbons mee naar huis. Ook krijgt u duidelijke recepturen en beschrijvingen mee naar huis.

Datum: Maandag 27 maart 2017. Plaats : Nieuwland – Parc 12 k te Alblasserdam.

Kosten: € 250,- ex btw p.p. (incl. lunch, recepten, werkwijzes, de gemaakte bonbons en certificaat).  U kunt zich opgeven via contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Truffels

Tijdens deze training zult u leren om een prachtige lijn overheerlijke strakke truffels te maken. Hierbij wordt het hele proces doorlopen van A tot Z. In totaal maken we 10 verschillende soorten truffels. Ook wordt er uitvoerig stil gestaan bij de rationaliteit van het produceren. En zal er de nodige aandacht worden geschonken aan presentatie en verpakking. Tijdens de training is er natuurlijk volop de gelegenheid om vragen te stellen. U zult tijdens deze training zelf de truffels maken onder begeleiding van Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier. Natuurlijk neemt u al uw zelf gemaakte truffels mee naar huis. Ook krijgt u duidelijke recepturen en beschrijvingen mee naar huis.

Datum: Dinsdag 28 maart 2017.

Plaats : Nieuwland – Parc 12 k te Alblasserdam.

Kosten: € 250,- ex btw p.p. (incl. lunch, recepten, werkwijzes, de gemaakte truffels en certificaat).  U kunt zich opgeven via contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Confitures

Tijdens deze training zult u leren een aantal heerlijke confitures  te maken. Hierbij wordt het hele proces doorlopen van A tot Z. In totaal maken we 5 verschillende soorten confitures. Ook wordt er uitvoerig stil gestaan bij de rationaliteit van het produceren. En zal er de nodige aandacht worden geschonken aan presentatie en verpakking. Tijdens de training is er natuurlijk volop de gelegenheid om vragen te stellen. U zult tijdens deze training zelf de confitures maken onder begeleiding van Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier. Natuurlijk krijgt u wat confitures mee naar huis.  

Datum: Dinsdag 2 Mei 2017. Plaats: Nieuwland-Parc 12 K te Alblasserdam.

Kosten: € 225,- ex btw p.p. (incl. lunch, recepten, werkwijzes, de gemaakte confiture en certificaat). U kunt zich opgeven via contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Chocoladetechnieken  &  Showstukken:

Tijdens deze  training  zullen ruim  15  verschillende chocoladetechnieken behandeld worden. Dit zal gedurende de eerste dag  van de training  plaatsvinden. Aan het einde van de eerste dag en de gehele tweede dag zult u onder begeleiding van Arthur Tuytel uw eigen chocoladeshowstuk vervaardigen. Natuurlijk zal hij u voorzien van de nodige tips en tricks. Er zal onder andere gesproken worden over: het ontwerp, de styling, de te gebruiken technieken, de uitvoering hiervan, het kleurgebruik, de constructie en het vervoer. Het showstuk kunt u aan het einde van de tweedaagse masterclass meenemen. Gedurende deze dagen is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het in praktijk brengen van de behandelde technieken. Na afloop van deze training wordt u in staat geacht zonder al te veel problemen zelf een schitterend chocoladeshowstuk te kunnen vervaardigen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u zelf deze technieken kunt toepassen bij het vervaardigen en decoreren van desserts, taarten gebakjes en bonbons !

Datum twee dagen: Maandag 8 en Dinsdag 9 Mei 2017

Plaats: Nieuwland – Parc 12 k te Alblasserdam.

Kosten per persoon : € 455,- ex btw. (incl. 2 x lunch, resource guide en certificaat). U kunt zich opgeven via  contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Patisserie 1.0

Tijdens deze  training  zullen een aantal basis zaken uit de patisserie behandeld worden. Denk aan het bereiden van banket bakkersroom, creme au beure, diverse soorten biscuits, bavaroises, mouses, cremeux, glacages etc.. Dit zal gedurende de eerste dag  van de training aan bod komen. Gedurende de tweede dag zult u onder begeleiding van Arthur Tuytel een aantal prachtige producten vervaardigen. Natuurlijk zal hij u voorzien van de nodige tips en tricks. Er zal onder andere gesproken worden over: het ontwerp, de styling, de te gebruiken technieken, de uitvoering hiervan en het kleurgebruik. Het spreekt voor zich dat u de producten die u heeft gemaakt mee naar huis mag nemen. Gedurende deze dagen is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het in praktijk brengen van de behandelde technieken.

Datum twee dagen: Donderdag 11 Mei & Vrijdag 12 Mei 2017.

Plaats: Nieuwland-Parc 12 K te Alblasserdam

Kosten per persoon: € 400,- ex btw. (incl. 2 x lunch, resource guide en certificaat). U kunt zich opgeven via  contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.

  • Patisserie 2.0

Alles wat u geleerd heeft bij de training Patisserie 1.0, maar dan een paar stappen verder. Tijdens deze training zult u 5 verschillende desserttaarten, 3 verschillende dessertgebakjes en 3 verschillende desserts in glas maken. Natuurlijk mag u de producten aan het einde van de training mee naar huis nemen. De training zult u onder begeleiding van Arthur Tuytel doorlopen. Natuurlijk zal hij u voorzien van de nodige tips en tricks. Er zal onder andere gesproken worden over: het ontwerp, de styling, de te gebruiken technieken, de uitvoering hiervan en het kleurgebruik. Het spreekt voor zich dat u de producten die u heeft gemaakt mee naar huis mag nemen. Gedurende deze dagen is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en het in praktijk brengen van de behandelde technieken.

Datum twee dagen: Maandag 15 Mei &  Dinsdag 16 Mei 2017.

Plaats: Nieuwland-Parc 12 K te Alblasserdam

Kosten per persoon: € 400,- ex btw. (incl. 2 x lunch, resource guide en certificaat). U kunt zich opgeven via  contact@arthurtuytel.nl  waarna u een bevestiging zult ontvangen.