Curriculum Vitae

WEDSTRIJDERVARING

1999 1e plaats ‘Salon Culinaire'
2000 5e plaats ‘Dutch Pastry Award’
2001 1e plaats ‘Dutch Pastry Award’
2001 1e plaats ‘Grand Prix Mandarine Napoléon’
2001 5e plaats ‘Trophee Europeen de la Patisserie’ te Romorantin - Frankrijk
2002 1e plaats preselectie ‘International Belgian Chocolate Award’
2003 Most Creative Showpiece ‘International Belgian Chocolate Award’ 
Chocolate Press Award for Creativity and Invention ‘International Belgian Chocolate Award’
2004 1e plaats preselectie ‘Coupe du Monde de la Patisserie’
2005 2e plaats ‘Coupe du Monde de la Patisserie’

OPLEIDING

1992 MAVO Diploma
1994-1977 Afgestudeerd op Patisserieschool 'Albeda College' te Rotterdam
1999 Diploma Algemene Ondernemers Vaardigheden
2000 Diploma Bedrijfstechniek Levensmiddelen
2000 SVH Verklaring Sociale Hygiëne
2001 Patisserie training in Frankrijk bij ENSP Yssingeaux
2001 Te gast bij de organisatie van ‘The National Pastry Championship’ te Beaver Creek (USA)
2002 Certificaat Leermeester
2005 Certificaat Bedrijfshulpverlener

WERKERVARING

1993-1996 2e bediende bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’
1996-1997 1e bediende bij Patisserie Chocolaterie ‘Cees Veth’
1997-1998 1e bediende bij Patisserie ‘Bezemer’
1998-2002 1e bediende bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’
2002-2007 Sous-chef Algemeen Management bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’
2007-2008 Patissier-Chocolatier bij ’Crème de la crème’
2008  Start eigen bedrijf: Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier in Alblasserdam
2015 Start 1e eigen winkel: Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Salon de Thé in Papendrecht


WERKERVARING BUITENLAND

2001 Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië
2002 Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ te Lyon (Frankrijk)
2003 Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië
2005 Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië
2006 Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië
2012 Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ in Brazilië
2014 Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ in Barcelona

BIJZONDERE VERMELDING

2001-2015 Lid van het Nederlands Patisserie Team
2002 Arthur heeft de titel ‘Ambassadeur van de Belgische Chocolade’ verworven
2003 Arthur gaat als reservelid mee naar de ‘Coupe du Monde de la Patisserie’
2015 Arthur gaat samenwerking aan met theeproever Karel Thieme (gastheer in de Salon de Thé)