WEDSTRIJDERVARING
1999 | 1e plaats ‘Salon Culinaire' |
2000 | 5e plaats ‘Dutch Pastry Award’ |
2001 | 1e plaats ‘Dutch Pastry Award’ |
2001 | 1e plaats ‘Grand Prix Mandarine Napoléon’ |
2001 | 5e plaats ‘Trophee Europeen de la Patisserie’ te Romorantin - Frankrijk |
2002 | 1e plaats preselectie ‘International Belgian Chocolate Award’ |
2003 | Most Creative Showpiece ‘International Belgian Chocolate Award’ Chocolate Press Award for Creativity and Invention ‘International Belgian Chocolate Award’ |
2004 | 1e plaats preselectie ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ |
2005 | 2e plaats ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ |
OPLEIDING
1992 | MAVO Diploma |
1994-1977 | Afgestudeerd op Patisserieschool 'Albeda College' te Rotterdam |
1999 | Diploma Algemene Ondernemers Vaardigheden |
2000 | Diploma Bedrijfstechniek Levensmiddelen |
2000 | SVH Verklaring Sociale Hygiëne |
2001 | Patisserie training in Frankrijk bij ENSP Yssingeaux |
2001 | Te gast bij de organisatie van ‘The National Pastry Championship’ te Beaver Creek (USA) |
2002 | Certificaat Leermeester |
2005 | Certificaat Bedrijfshulpverlener |
WERKERVARING
1993-1996 | 2e bediende bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ |
1996-1997 | 1e bediende bij Patisserie Chocolaterie ‘Cees Veth’ |
1997-1998 | 1e bediende bij Patisserie ‘Bezemer’ |
1998-2002 | 1e bediende bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ |
2002-2007 | Sous-chef Algemeen Management bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ |
2007-2008 | Patissier-Chocolatier bij ’Crème de la crème’ |
2008 | Start eigen bedrijf: Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier in Alblasserdam |
2015 | Start 1e eigen winkel: Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Salon de Thé in Papendrecht |
WERKERVARING BUITENLAND
2001 | Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië |
2002 | Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ te Lyon (Frankrijk) |
2003 | Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië |
2005 | Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië |
2006 | Werkbezoek bij Patisserie Chocolaterie Glacerie ‘Huize van Wely’ Jakarta - Indonesië |
2012 | Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ in Brazilië |
2014 | Ambassadeurs seminar ‘Barry Callebaut’ in Barcelona |
BIJZONDERE VERMELDING
2001-2015 | Lid van het Nederlands Patisserie Team |
2002 | Arthur heeft de titel ‘Ambassadeur van de Belgische Chocolade’ verworven |
2003 | Arthur gaat als reservelid mee naar de ‘Coupe du Monde de la Patisserie’ |